Farkas Liána – képviselőjeölt

„A legnagyobb sikereket akkor fogjuk elérni, amikor képessé válunk arra, hogy másokon segítsünk.”- Charles Francis Haanel

Tisztelt Gádorosiak, kedves barátaim!

1987-ben születtem Orosházán, gyermekkoromat Gádoroson töltöttem, itt jártam óvodába, általános iskolába. Érettségi bizonyítványt szereztem, majd később belügyi rendészeti ismeretekből vizsgáztam. Az életem úgy alakult, hogy hosszabb-rövidebb időre messze kerültem Gádorostól előbb Egerben éltem, majd visszaköltöztem a megyébe, a szomszédos Orosházára. Egy éve pedig, visszaköltöztem két gyermekemmel és párommal szülőfalumba, ahová a szívem mindig is visszahúzott!

Munkáim során rengeteg emberrel megismerkedhettem, és találkozhattam.
A számomra legfontosabbat emelnék ki az összes közül, mégpedig azt, ahol családokon, beteg gyerkőcön tudtam segíteni. Eddigi életem során mindig is fontos volt az embereken való segítségnyújtás, bármilyen formában. Fontosnak tartom az emberek közötti kommunikációt, hisz az alapja mindennek, ezen felül nagyon fontosnak tartom a közösségi életet! Az évek során kialakult kapcsolatrendszeremet szeretném képviselőként, a település javára kamatoztatni!

Megválasztásom esetén szeretnék minél több családnak, gyermeknek segítséget nyújtani, és minél jobb közösségi életet kialakítani az itt élők számára!
Természetesen én is egy szebb, Élhető Gádorosért fogok dolgozni!

Tisztelettel: Farkas Liána