Rébeli-Szabó Zsolt – képviselőjelölt

„Gádorost úgy kell vezetni, hogy megpróbáljunk egész Gádorosnak jót tenni. Mindenkivel párbeszédre kell törekedni. A közpénzekre pedig vigyázni kell.”

Tisztelt gádorosi Lakosok!

Szeretnék bemutatkozni Önöknek!
Nevem Rébeli-Szabó Zsolt, képviselőjelölt. 1963-ban születtem Szülővárosom Szentes, iskoláimat is ott végeztem. Gyerekkorom óta vonzott a katonai pálya, ezért a megfelelő iskolák elvégzése után katonaként szolgáltam, Keszthelyen. 2001-ig hivatásos katonaként teljesítettem szolgálatot. Nyugdíjazásom után úgy döntöttünk feleségemmel, hogy Gádoroson folytatjuk az életünket, mert megszerettem ezt a települést, és az emberek segítségével gyorsan beilleszkedtünk a község életébe. Mint katonaember szeretem a rendet és a fegyelmet, ezt segítem a településen ahol polgárőr vagyok. A politika iránt mindig érdeklődtem, aktívan azonban csak Gádoroson kezdtem el a közéletbe részt venni. A Demokratikus Koalíció helyi elnöke vagyok és a választókerület vezetésében is részt veszek. Ide költözésünk során, elénk tárultak a gádorosiak gondjai, problémái. Messziről jött embernek ez jobban szembetűnt, mint az itt élőknek. Az emberek elmondása alapján ez egy nagyon élhető település volt. Sajnos a jelenlegi állapot nem ezt tükrözi, igazolja. Pontosan tudom, hogy ez nem csak a település vezetésén múlik, mert rendszerszintű gondok vannak, és azokon is változtatni kell. Mindezekért itt gyökeres fordulatot várni, csak a hozzáállásban, a szemléletben lehet. Hiszem és vallom, hogy van kiút, csak mindenkinek egyformán akarni kell, de nem elég akarni, tenni is kell érte! Az ígéreteket megvalósítás kell, hogy kövesse, viszont a felelőtlen ígérgetéseknek az ideje lejárt.

Megválasztásom esetén, minden erőmmel, tudásommal és akaratommal azon leszek, hogy az itt élő emberek újra elmondhassák „Szeretek itt élni”! Ehhez kérem a bizalmukat, támogatásukat. Kérem, keressenek javaslataikkal.

Tisztelettel: Rébeli-Szabó Zsolt